İSTANBUL (AA) - Halkbank, tasarruf sahiplerine yönelik bankacılık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “Halkbank’tan Altın Günler” sloganıyla altın toplama günlerine başladı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, bireysel bankacılık alanında yenilikçi ürünlere imza atmayı sürdüren Halkbank’ın belirli şubelerinde düzenlenen altın toplama günlerinde, fiziki altınlar, anlaşmalı İstanbul Altın Rafinerisi AŞ eksperleri aracılığıyla değerlendirilerek, 24 ayar saf altın karşılıkları gram cinsinden altın mevduat hesaplarına yatırılıyor.

“Halkbank’tan Altın Günler” kapsamında yapılan altın toplama işlemlerinden herhangi bir ücret veya komisyon alınmıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, özveriyle yaptıkları tasarruflarını evlerinde saklayan vatandaşların birikimlerini karlı bir yatırım aracına çevirmek için “Halkbank’tan Altın Günler” kampanyasını hayata geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Halkbank olarak yaptığımız tüm işlerde ülkemize ve müşterilerimize her durumda değer katma arzumuz bulunmaktadır. 'Halkbank’tan Altın Günler' ile vatandaşlarımızın dişinden tırnağından artırarak bir araya getirdikleri altınlarını toplayarak, kendileri için karlı bir yatırıma dönüştürüyor ve finansal sisteme dahil ediyoruz. Bu sayede ülke ekonomimizi desteklemeyi ve halkımızın birikimlerini Halkbank güvencesi altına almayı amaçlıyoruz."

Tasarruf sahipleri, altın mevduat hesaplarına şube, ATM, çağrı merkezi, internet ile mobil bankacılık kanallarından da ulaşabiliyor. Halkbank müşterileri diledikleri zaman ilave altın alımı ile birikimlerini artırabilecekleri gibi ihtiyaç durumunda nakde dönüştürme imkanına da sahip oluyor.

Halkbank’tan Altın Günleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için tüm Halkbank şubeleri ve "www.halkbank.com.tr" adresi ziyaret edilebiliyor.