Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Samsun Terme OSB’nin kuruluş kararlarını imzaladık" dedi 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ev sahipliğindeki toplantıda Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) talepleri münazara edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaptığı konuşmada Türkiye ekonomisinin büyümesinde OSB’lerin ana faktör olduğunu söyledi. Sanayinin büyümesinde enerji alanının önemli olduğunu kaydeden Bakan Bayraktar, an itibarıyla 400 OSB’nin Türkiye ekonomisine katkı sağladığını belirtti.

Zorlu Eğitim Kurumları 19 Mayıs'ı kutladı! Gösteriler büyük beğeni topladı Zorlu Eğitim Kurumları 19 Mayıs'ı kutladı! Gösteriler büyük beğeni topladı

"TERME OSB KURUŞUŞ KARARLARI İMZALANDI"

Türkiye’nin farklı bölgelerinde yeni OSB açılışları için imzalar atıldığını vurgulayan Bakan Kacır, şöyle konuştu:

“Bugün itibarıyla Aksaray Gülağaç, Gülpınar, Sarıyay OSB’leri, Antalya Kaş Gıda OSB, Denizli Çivril OSB, Kayseri Erciyes OSB, Nevşehir Avanos Kapadokya OSB ve Samsun Terme OSB’nin kuruluş kararlarını imzaladık. Böylelikle ülkemiz planlı sanayi alanlarına bin 87 hektarlık ilave bir alanda oluşturmuş olduk. Bu şehirlerimize, ülkemize ve sanayimize hayırlı olsun.”