İkinci etap Bolu kampını tamamlayan Samsunspor, üç günlük iznin ardından cuma günü toplanarak sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürecek.
 
Futbol izleyicisi, ligi sezon öncesi yapılan transferleri üzerinden değerlendirir, hedefe oynayacak takımları ona göre üç aşağı beş yukarı tahmin etmeye çalışırlar.
 
Tabii çok transfer yapanın çok şansı var gibi görünse de göründüğü gibi olmuyor öyle. 
 
Amirali çok olan takım baktığınızda rakibe göz dağı veriyor gibi görünse de oyun sahaya döküldüğünde göründüğü gibi yansımıyor. 
 
Yeni sezona başlarken özellikle Eyüpspor'un yaptığı transferler dudak uçuklatıyor. Favori gibi görünse de çok zorlanacağını düşünüyorum.
 
Topladığınız oyuncu grubu ne kadar kaliteli olursa olsun takım olamazsanız şampiyonluk hayal olur. 
 
Amirali çok olan takımı idare etmek kolay olmaz. 
 
Şampiyonluğu kıl payı kaçıran takımın kadroyu dağıtarak çok transferle macera araması, kendi ipini kendi çekmektir.
 
İşte biz geçen sezon bunu yaşadık. Süper Lig'e yükselenle aynı puanı toplayan takım, bu kadar değişim yaşamamalıydı. Aksi halde bedelini öder biz gibi. Ne oldu 'play off' a bile giremedik.
 
Senin düşünmeyip gönderdiğin oyuncular başka kulüplerde şampiyonluk yaşıyorsa, bu kulübü idare edenlerin acemice yönetimleriydi ortaya çıkan sonuç. 
 
Bu sezon için ligin gizli favorisi Bandırmaspor bana göre.
 
Hem takımı fazla dağıtmadı iskeletini bozmadı hem de 'play off'ta kaybetmiş takımın hocasını göndermeyip inanarak yeni takviyelerle ligin en sağlam ayağı yere basan takımı olacak.
 
Biz Samsunspor olarak iddialıyız elbet. Yüksel başkan gerekeni yaptı. Şimdi sıra bizde, gücümüze güç katmak için tribünde çok sağlam on ikinci adam görevimizi yapmalıyız. 
 
Kombine satışları artmalı storelerden formalarımızı almalıyız. Sözde değil özde Samsunsporlu olabilmek için her birimiz üzerimize düşeni yapmalıyız.
 
Sağlıcakla kalınız...