Samsun'da nezih mekanı ile göz kamaştıran Sebastian Ocakbaşı ve Restorant Kafe, Ramazan ayında müşterilerinin damak zevkine uygun muhteşem menüleri ile ilgi çekiyor.

06-sebastian (1).jpeg

İLGİ ODAĞI OLDU

İşadamı Nurettin Odabaş'ın 2021 yılında Ulugazi mahallesi İstiklal Caddesi'nde açılışını yaptığı Sebastian Ocakbaşı ve Restorant Kafe, kısa sürede ilgi odağı haline geldi.

06-sebastian (2).jpeg

NEZİH MEKAN KALİTELİ HİZMET

Ramazan ayının başlaması ile aile yemekleri ve toplu iftar programlarına ev sahipliği yapan Sebastian Ocakbaşı ve Restorant Kafe, nezih mekanı ve kaliteli hizmeti ile, müşterilerinden tam not alıyor.

06-sebastian (3).jpeg

350 KİŞİLİK KAPASİTESİ VAR

Sebastian Ocakbaşı ve Restorant Kafe ile ilgili bilgi veren İşletme Müdürü Önder Özer, 350 kişiyi aynı anda ağırlama kapasitesi bulunan mekanda, 20 personel ile hizmet verdiklerini söyledi.

06-sebastian (2).jpeg

AİLE VE TOPLU İFTARLARA KAPIMIZ AÇIK

Ramazan ayı için ise farklı seçeneklerde iftar menüleri hazırladıklarını kaydeden Özer, "Sebastian Ocakbaşı ve Restorant Kafe olarak önceliğimiz tüm müşterilerimize kaliteli hizmet vermektir. Tüm ekibimiz bu ilke ile görevini yapmaktadır. Ramazan ayında aile yemekleri ve toplu iftar programlarına da kapılarımız açık olmakla birlikte, Çiftlik Caddesi'ne hakim bir noktada bulunan restoranımız nezih mekanı ile de tercih sebebi oluyor" dedi.

06-sebastian (4).jpeg

Sebastian Ocakbaşı ve Restorant Cafe'de Ramazan Menüsü içinde çorba, iftariyelik, seçmeli etli, tavuklu, sebzeli ana yemek, meşrubat, bu ve sınırsız çay bulunuyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.