Samsun'un tanınmış ve sevilen duayen sanayicilerinden Fahrettin Ulusoy, vefat etti.

Samsun'un siyaset, ticaret ve spor hayatının renkli siması 2 çocuk babası 73 yaşındaki Fahrettin Ulusoy, için bugün İncesu Yalı Mahallesi Camii'nin karşısındaki konutunda, taziyeler kabul edilecek.

24 Kasım Perşembe Kutlukent'teki Ulusoy Un Fabrikası'nın önünde saat 10.30'da helalik alınacak ve cenaze aynı gün Büyük Cami'de kılınacak öğle namazından sonra Kıran Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

FAHRETTİN ULUSOY KİMDİR?

Fahrettin Ulusoy 1949 yılında Trabzon'da doğmuştur.

Samsun Ticaret Borsası ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsunspor Yönetim Kurulu'nda çeşitli kademelerde hizmet eden, bir dönem de Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevini yaptı. Karadeniz Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçılar Birliği başkanlığı ve SASBAŞ (Samsun Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş.) kurucu ortaklığını da yapan Fahrettin Ulusoy,  Samsun'da, 25 Şubat 1969 yılında Samsun’un halka açık tek şirketi olarak kurulan, Türkiye'nin 500 sanayi devi ve 500 büyük ihracat firması arasında yer alan Ulusoy Un'un Kurucusu ve Onursal Başkanıdır. Her yıl düzenli olarak TİM 500, İSO 500 listelerinde yer bulan Ulusoy Un Fabrikası'nın kurucusu Fahrettin Ulusoy, son olarak "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" araştırmasında Samsun'dan listeye girmiştir.

2 çocuk babası olan Fahrettin Ulusoy 73 yaşında hayatını kaybetti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.