Samsunspor'un Yeni Transferi, İmzayı Attı Sahaya Çıktı Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, hazırlık maçına çıkan yeni transferleri Tolcay Ciğerci ile ilgili ilk izleniminin gayet iyi olduğunu belirtti

GÖZ HAPSİNDE Yılport Samsunspor, FC Viktoria 1889 Berlin forması giyen orta saha oyuncusu Tolcay Ciğerci ile anlaşma sağlamıştı. Futbolcu imzayı atar atmaz, Kırmızı - Beyazlıların, Rapid Bükreş ile oynadığı hazırlık maçında genel olarak iyi bir mücadele sergiledi. Teknik ekibin göz hapsinde olan futbolcu ikinci devrenin ilk maçı olan Balıkesirspor maçında boy gösterip göstermeyeceği merak konusu oldu.

GÖRÜNTÜSÜ İYİ Kırmızı - Beyazlıların Teknik Direktör Fuat Çapa, yeni transfer Tolcay'ın ilk görüntüsünün iyi olduğunu belirterek, "Tolcay ikinci devre girdi. İlk görüntüsü gayet iyiydi. Süre aldıkça değerlendiririz. Zaten scout ekibinin beğendiği bir oyuncu olduğu için alındı. Bundan dolayı bundan sonraki süreçte o oyuncudan maksimum verimi nasıl alabiliriz onun çalışmasını yapacağız" ifadelerini kulandı.

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.