3 İSİM GÜNDEMDE 

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş ile yolların ayrılmasından sonra camiada yeni hocanın kim olacağı merak konusu oldu. Kırmızı Beyazlıların hoca arayışları konusunda ise öne çıkan isimler İsmail Kartal, Samet Aybaba ve Hikmet Karaman olurken öte yandan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile İsmail Kartal ile bir görüştüğü ve teknik adamın, Başkan Yüksel Yıldırım'a 'Başkanım Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum' dediği, buna rağmen Samsunspor'un teklifini değerlendireceği iddia edildi. 

"İSMAİL KARTAL SAMSUNSPOR İLE GÖRÜŞMÜŞ"

Öte yandan, bir televizyon programında  spor yorumcusu Ertem Şener, “İsmail Kartal Samsunspor ile görüşmüş. Süper Lig’de takım çalıştırmak istiyorum demiş. Kararını yarın verecekmiş” derken Ahmet Çakar,“İsmail Kartal bence Samsunspor’a gitsin.” ifadelerini kullandı.

KARTAL KİMDİR?

Hocalık kariyerinde Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Erzurumspor olan İsmail Kartal, Fenerbahçe'de görev aldığı dönemlerle sükse yarattı.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.