"MAĞAZALARA BEKLİYORUZ"

Yeni sezonda Diadora firması ile anlaşan Yılport Samsunspor'un kırmızı forması satışa çıktı. Socios işbirliği ile ilk kez taraftarın seçtiği yeni sezon kırmızı forması şimdiden büyük ilgi gördü. Kırmızı formanın 330 lira ile satışa sunulduğunu belirten Store 55 Mağazası personeli Sertaç Bektaş, "Dün öğlen saatlerinde kırmızı formamız satışa sunulur sunulmaz büyük bir ilgi gördü. Formamızın bir özelliği ise, kulüp tarafından, taraftarın oylamasına sunulmuştu. Formamız oylamada birinci oldu. Samsunspor sevdalıları formamızı mağazamızdan ve internet sitemizden temin edebilirler. Tüm taraftarlarımız mağazalarımıza bekliyoruz" dedi.  

"SÜREKLİ GİYERİM"

Mehmet KAYA: Ailecek formamızı almaya geldik. İstanbul'da yaşıyorum. Yeni formamızı çok beğendim sürekli giyerim.

"ÇOK BEĞENDİM"

Muhammet Fevzi KAYA: Yeni sezonda tanıtılan iki formamızı da çok beğendim. İstanbul'da yaşıyorum. Okulumdan dolayı Samsun'daki maçlara gelmem çok zor ama, İstanbul'daki maçlara babam ile birlikte gitmeyi düşünüyorum.

 

"UZUN ZAMANDIR BEKLİYORDUK"

Ahmet : Kırmızı formayı uzun zamandır bekliyorduk. Beyaz formamızı zaten almıştık. Umarım diğer formamızda çıkar onu da alırız. Tamamen maddi manevi Samsunspor'un yanındayız.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.