SAMSUNSPOR'DAN ÜÇ İSİM

U19 Millî Takımımız, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme turu ilk maçında Litvanya'yı 3-1 mağlup etti. U19 Millî Takımımız, eleme turunda bir sonraki maçını 18 Kasım Cumartesi günü Belarus ile oynayacak. Milli takımda Yılport Samsunspor altyapısında yetişmiş ve a takımda forma giyen oyunculardan Muhammet Ali Özbaskıcı, Enes Albak ve Haluk Mustafa Tan forma giyerek şehrimizi ve Kırmızı - Beyazlı takımı gururla temsil etmeye devam ediyor. 

Alim Öztürk Samsunspor - Alanyaspor maçında forma giyecek mi? Markus Gisdol'den açıklama Alim Öztürk Samsunspor - Alanyaspor maçında forma giyecek mi? Markus Gisdol'den açıklama

'EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ'

Samsun Medya Grubu'na özel açıklamada bulunan Samsunsporlu oyuncular, ülkemizi temsil edip, milli formayı giymekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, "Her sporcunun hayal ettiği ve hedeflediği yerdeyiz. Şehrimizi ve Samsunsporumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bize güvenen başta başkanımız Yüksel Yıldırım, yönetimimiz, hocalarımız, takım arkadaşlarımız, ağabeylerimiz ve tüm taraftarımıza teşekkür ederiz" dedi. 

Enes Albak

Haluk Mustafa Tan

Muhammet Ali Özbaskıcı

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.+