Samsunspor'un Kaptanı Yasin Öztekin: 'Tek Hayalim Samsunspor İle Süper Lig'e Çıkmak' Yılport Samsunspor'un kaptanı Yasin Öztekin, "Tek hayalim Samsunspor ile Süper Lig'e çıkmak" dedi

Yılport Samsunspor'un golcü oyuncusu Yasin Öztekin, 12 maçlarının olduğunu söyledi, "Hedefimiz belli inşallah bunu gerçekleştiririz" açıklaması yaptı.

Ligin geçen yıla göre daha zor olduğunu belirten Yasin Öztekin, takım halinde çok çalışarak Samsunspor'u Süper Lig'e çıkarmak istediklerini söyledi. Samsun'un ve taraftarının Süper Lig'i hak ettiğini kaydeden Öztekin, bu hedefe konsantre olduklarının altını çizdi.

ŞEHİR BUNA LAYIK Süper Lig hedefi ile her maça final maçı gibi çıktıklarını vurgulayan Yasin Öztekin, yaptığı açıklamada "Samsunspor'un hedefi her zaman Süper Lig. Çünkü hem şehir, hem stadı, hem taraftarı gerçekten buna layık. Bunun için çabalıyoruz. Şuan biraz arkadan geliyoruz. Bazen istemediğimiz sonuçlar alıyoruz. Ama futbol bu. Bize karşı daha konsantre olan takımlar var. Çünkü sonuçta Samsunspor bu lige göre farklı bir takım. O yüzden her maça konsantre olmamız lazım. 12 maçımız var. Sezon bitince her şey belli oluyor. Şuan tek hayalim Samsunspor ile Süper Lig'e çıkmak" ifadelerini kullandı.

Kırmızı - Beyazlıların golcü ismi kaptan Yasin Öztekin, geçen sezon 70 puan topladıklarını ancak Süper Lig'e çıkamadıklarını ve bu durumun kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

FOFANA GETİRİYOR BEN ATIYORUM Kaptan Öztekin, öte yandan takım arkadaşı Fofana'nın attığı gollerde katkısının yüksel olduğunu da belirterek şunları dile getirdi.

"13 golüm var. Bununda çoğu tabi ki takip ettiğim pozisyonlar. Kanat oyuncusunun görevi gol atmak. Bunu da çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Fofana maşallah her topu getiriyor. Buda benim gol atmamı kolaylaştırıyor. Ama doğru zamanda doğru pozisyonu almak istiyoruz. Her topu değerlendirmeye çalışıyorum. O yüzden de bu zamana kadar başarılı oldum. Gol krallığı gibi bir hedefim yok. Ama her maç skora katkı sağlamak istiyorum."

Esra Vural

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.