KAMP VERİMLİ GEÇTİ 

Spor Toto 1. Lig'de gol atmanın yanı sıra kaleyi korumak da önem arz ediyor. Bu bağlamda, Samsunspor, kalesini güçlendirmek için sıkı çalışıyor. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Kaleci Antrenörleri Ahmet Kuzaltı ve Ali Hıdır Kurt lig başlayana kadar çalışmalarını sürdüreceklerine değinerek, "Kamp dönemi Szumski'nin de katılımı ile kalecilerimiz Aykut, Alp ve Ali Taha Demir olmak üzere kondisyoner, teknik ve taktik çalışmaları ile verimli bir kamp dönemi geçirdik" dedi.

PERFORMANSLARI MUTLU ETTİ 

Hazırlık karşılaşmalarında görev alan kalecilerin genel olarak performanslarının kendilerini memnun ettiğine değinen Kuzualtı ve Kurt, "Kamp da oynamış olduğumuz hazırlık maçların da görev alan kalecilerimizin genel olarak sergilediği performanslar bizleri memnun etmiştir. Hedefimiz, Gerede kampının ardından ligin ilk maçına kadar olan zaman içerisinde kalecilerimizi mental ve fiziksel gelişimlerini üst seviyeye çıkartmış olmaktır" ifadelerini kullandı.

Kaleci Szumski, Aykut Özer, Alp Tutar ve Ali Taha Demir Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın kendilerine görev vermesi dahilinde formayı en iyi şekilde temsil etmeye hazır olduklarını belirttiler. 

Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.