'SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ'

Kırmızı beyazlıların altyapıdan A Takıma yükselen stoper oyuncusu Yunus Emre Çift Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Çift, "Kamplarımız güzel geçti. Açıkçası hocamızın bizden istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon kurulan kadro, yapılanma tamamen Süper Lig'e hazır olduğumuzu belirtiyor. Bunun doğrultusunda da ilk maçımıza kadar iyi bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah bu sezonun sonunda da Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

'BANA ÇOK İYİ DAVRANIYORLAR'

Stoper mevkiinde Alim Öztürk ve Yusuf Abdioğlu ile aralarında tatlı bir rekabet olacağını ve bundan mutluluk duyduğunu belirten Çift, "Alim ve Yusuf abi ile rekabet içerisinde olduğum için açıkçası mutluyum. Çünkü ikisi de eski takımlarında şampiyonluk yaşadı. Bana da çok iyi davranıyorlar. Onların burada olmasından dolayı çok mutluyum. Açıkçası tatlı bir rekabet olacak. Yeni sezona fazlasıyla hazırım. Ben bu şehrin çocuğuyum. Burada şampiyonluk görmek, benim için çok güzel ve özel olur" dedi. 

'YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK'

Rakibin kim olursa olsun Samsunspor taraftarının desteği ile yenemeyecekleri takım olmadığına değinen futbolcu şunları söyledi: “Samsunspor çok köklü bir camia. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece rakiplerin kim olduğunun hiçbir önemi yok. Samsunspor taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle bir ve beraber olduğunda yenemeyeceği takım yoktur. Taraftarın hissettirdiği duygu bambaşka bir şey. O yüzden taraftarın sezon başından sonuna yanımızda olmasını istiyorum"

Esra VURAL - Umut Can EREN Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.