Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor

'ÖNEMLİ BİR GALİBİYET'

Kırmızı - Beyazlılar'ın Fatih Karagümrük maçında takımının tek golünü atarak 3 puanı kazandıran ismi Ercan Kara, Kanal S mikrofonlarına özel açıklamada bulundu. Kara, "Mutluyuz. Önemli bir galibiyetti bizim için. Şu an her maç bizim için çok önemli. Elimizden geldiğince her maça çok iyi hazırlanıyoruz ve transfer yasağından dolayı, daha da büyük bir aile olarak, birlikte daha çok, inanarak bir yola girdik. Karagümrük karşısında galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah böyle devam" diye konuştu. 

'UMARIM MORAL OLMUŞTUR'

Karagümrük maçında, Samsunspor'un malzeme sorumlusu Orhan Üren'in oğlu Erhan'ın fotoğrafının olduğu tişörtü açarak, ahde vefa örneği göstermeleri ile ilgili ise forvet oyuncusu Ercan Kara şunları söyledi: "Acımız büyük, Orhan ağabeyin oğlunun mekanı cennet olsun. Orhan ağabeyin acılı günüde hep beraber yanındaydık. Diyecek çok bir şey yok. Attığım gol ve aldığımız galibiyet ile inşallah Orhan ağabeye biraz moral olduysak ne mutlu bize"  

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.