ÇOK MUTLUYUZ

Kırmızı Beyazlılar, cumartesi akşamı saat 20.00'de evinde Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Forvet oyuncusu Ahmet Sagat, maç öncesi Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunarak taraftara çağrıda bulundu. Sagat, Altay maçında 3 puan ile döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, "Ligin ilk maçları genelde zor oluyor. Ama biz yenmeyi başardık. Hedefimizde buydu. Çok mutluyuz. Son dakikalarda oyuna dahil oldum. Her an bir pozisyon çıkar. Bende bu fırsatı kovalıyordum. O pozisyon gelince de golle değerlendirdim" diye konuştu.

ZOR OLACAK 

Eyüpspor maçının iki takım içinde zor olacağına değinen Sagat, "Her iki takım adına çok zorlu bir maç olacak. Ama biz inanıyoruz. Taraftarımızın gücüyle, 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Çok çalıştık. Hepimiz sadece 3 puanı düşünüyoruz. Geçen sezonki gol krallığımı geride bıraktım. Şuan yeni hedeflerim var. Bu sezon için tek hedefim şampiyon olmak. Bunu çok istiyorum. Tabi yine gol kralı olursam, bana bir artı olur" ifadelerini kullandı.  

BİZE ENERJİ VERİYORLAR 

Samsun Medya Grubu'nun başlatmış olduğu, maça davete ortak olan Ahmet Sagat şunları söyledi: "Tüm taraftarımızı stadyuma bekliyoruz. Umarım çok sayıda taraftar gelir. Onların desteği ile sahada daha güçlüyüz. Bize enerji veriyorlar ve son dakikaya kadar daha çok mücadele ediyoruz. O yüzden onlar ile birlikte çok güzel bir akşama imza atalım istiyoruz" Esra VURAL Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.