Akdeniz Oyunları 2026’da boks branşı +90 kiloda gümüş madalya kazanan kulüp sporcusu Berat Acar ile Boks Milli Takım Antrenörü Nihat Bilir, Samsunspor Kulübü’nde ağırlandı. Başarılı sporcu, Atatürklü Arma adına elde ettiği uluslararası derecenin ardından kulüp tarafından ödüllendirildi.
GELECEK HAKKINDA KONUŞULDU
Samsunspor Kulübü, Akdeniz Oyunları 2026’da önemli bir başarıya imza atan kulüp boksörü Berat Acar ile Boks Milli Takım Antrenörü Nihat Bilir’i ağırladı. Akdeniz Oyunları’nda +90 kiloda mücadele eden ve gümüş madalya kazanan Berat Acar’ın başarısı, kırmızı-beyazlı camiada büyük gurur ve mutluluk yarattı. Kırmızı-beyazlıların Boks Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Münir Güler, kulüp adına başarılı sporcu Berat Acar’ı ödüllendirerek tebrik etti. Kulüp Müdürü Metin Koçer’in de yer aldığı ziyarette, Acar’ın ulusal ve uluslararası müsabakalardaki performansı, elde ettiği dereceler ve gelecek hedefleri hakkında Nihat Bilir’den bilgi alındı. Acar’ın uluslararası başarısının yanı sıra Samsunspor’un amatör branşlara yönelik çalışmaları, sporcu gelişimine verdiği önem ve gelecek dönem hedefleri de değerlendirildi.
'GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUZ'
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Münir Güler, Berat Acar’ın başarısından duydukları gururu dile getirerek, “Samsunspor Kulübü olarak sporcularımızın uluslararası arenada elde ettiği her başarıyla gurur duyuyoruz. Berat kardeşimizin ülkemizi ve Atatürklü Armamızı uluslararası arenada başarıyla temsil ederek gümüş madalya kazanması hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Kendisini gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
AMAÇ TÜM BRANŞLARDA BAŞARI
Amatör branşların kulüp açısından önemine de değinen Güler, “Boks branşında elde ettiğimiz bu başarı, kulüp olarak amatör branşlarımıza verdiğimiz önemin ve ortaya koyduğumuz yapılanmanın değerli sonuçlarından biridir. Hedefimiz yalnızca boksta değil, faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda Atatürklü Armamızı en iyi şekilde temsil etmek ve başarılarımızı sürdürülebilir hâle getirmektir” ifadelerini kullandı. Güler, başarının elde edilmesinde emeği bulunan Boks Milli Takım Antrenörü Nihat Bilir ve tüm teknik ekiplere teşekkür etti. Ziyaret, Berat Acar’ın başarısının yeniden kutlanmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.







