Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da kulübün derneğine ek gelir getirecek Taraftar Çay projesinin lansmanı Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşti. Lansmanda yarından itibaren ulusal ve yerel marketlerde yerini alacak 1 kiloluk Taraftar Çay’lar tanıtıldı. “Bir yudum çayda biz de varız” mottosuyla satışa sunulacak 1 kiloluk çaylara taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

savas boyar ic 1701

"TARAFTAR ÇAY, KATKI SAĞLAYACAK"

Çayların derneğe ve kulübe katkı sağlayacağının altını çizen Samsunspor Kulübü Derneği Başkanvekili Savaş Boyar, “Samsunsporluluk ruhuna yakışır bir şekilde diğer illerdeki takımlarda örneği olduğu şekilde çay firması ile bir sponsorluk anlaşması yapıp, ‘Taraftar Çay’ ürününü piyasaya sürüyoruz. Bu yıl Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında şehrimizin markaları futbol ve basketbol takımlarımıza şampiyonluklar çok yakışacak ve gerçekleşecek. Samsunspor Kulübü Derneği olarak imzaladığımız bu proje derneğimize madden ve manen katkı sağlayacak. Madden katkı bir gelir olacak, manen katkı da takımımızın güzide renkleriyle piyasada bir çay satışı gerçekleşmiş olacak. Bu kampanyanın ileriki yıllarda da sürmesini diliyoruz. Samsunsporlu olarak ilk defa böyle bir organizasyonla çayımızın hanelere girmesi bizleri mutlu ediyor. Taraftarlarımızı çayımızı almaya davet ediyorum” dedi.

arzu uslu ic 1701

"ÇOK DAHA İYİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ"

Arzu Uslu, "Yaklaşık 3 ay önce, bize teklifle gelindiğinde biz, tabi ki bunu Samsunspor A. Ş. tarafına sunduk. Yapılan araştırmalar neticesinde de böyle bir şeyin hem, Samsunspor Kulübü Derneği'ne hem de şehrin markasına çok önemli bir katkısı olacağını düşünerek, bu işe başladık. Bir motto ile yola çıktık. 'Bir yudum çayda biz de varız' diye. Eminim ki çok güzel dönüşler alacağız. Bu marka ile ilk denememiz olacak. İnşallah bu başlangıçla çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Emin herkes bu projenden keyif alacak. Bunla birlikte de çok daha iyi projelere imza atacağımız"  

WhatsApp Image 2023-01-17 at 14.11.30

 "HASSAS BİR ÇALIŞMA YAPTIK"

Çay firması sahibi Ethem Karadağ, "Çok kaliteli bir çay ile paketimizi hayata geçirdik. Samsunspor yönetimine ve derneğine teşekkür ediyoruz. Bizi tercih ettikleri için. 10 binler birlerle doğuyor. Samsun'da yaşayan hemşerilerimize markaya sahip çıkmalarını istiyoruz. Çok hassas bir çalışma yaptık. Çayımız yarın itibariyle Samsun şehrinde tüm yerel ve ulusal marketlerin raflarında yerini alacak. Kısa sürede Samsun ve ilçelerindeki tüm perakende noktalarında ürünümüzü tedarik edilebilecek. İlerleyen zamanlarda bunu çevre illere ve büyük şehirlere de yaymayı hedefliyoruz"

HAZIR BULUNDULAR

Lansmanda ayrıca sponsorluk anlaşması yapılan çay firması sahibi Ethem Karadağ, dernek yönetim kurulu üyeleri Arzu Uslu, Onur Bıyıklı, Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan da anlaşmanın herkese hayırlı olmasını diledi. Tanıtım toplantısında Samsunsporlu futbolcu Celil Yüksel ile basketbol takımının oyuncuları ve kulüpten bazı isimler hazır bulundu.

İLK ETAPTA 50 TON SATIŞA SUNULACAK

Proje kapsamında ilk etapta 50 ton Taraftar Çay’ın satışa sunulacağı, ilerleyen aşamalarda Samsunspor Taraftar Çayı'nın diğer illerde de satışa sunulabileceği ifade edildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.