Samsun'a davet edilecek olan Osman Özköylü ile yolların resmen ayrılacağı öğrenildi. Trabzonspor ile oynanması planlanan ve iptal edilen hazırlık maçı sürecinde yaşananlar ve sonraki dönemlerdeki söylemler Özköylü'nün Samsunspor'daki kariyerini bitirdi 

YAPTIKLARI BARDAĞI TAŞIRDI! 
Samsunspor ile Osman Özköylü'nün yollarının ayrılmak üzere olduğu iddia edildi. Ligin 7. haftasında göreve başlayan ve 2,5 yılık sözleşme imzalanan Osman Özköylü ile  Samsunspor'un birlikteliği sona ermek üzere.  Ligin bitiminin ardından Samsun'dan ayrılan Özköylü'nün önümüzdeki günlerde şehre davet edilerek sözleşmesinin feshedileceği sızan bilgiler arasında. Özköylü'nün Samsunspor kariyerini bitirme aşamasına getiren olayların sezon içerisinde Trabzonspor ile planlanan hazırlık maçına gidilmemesi ile ilgili yaşananların yanı sıra taraftarlarla yaşadığı diyaloglar ve basın toplantılarında yaptığı açıklamalar olduğu iddia edildi. 

ELAZIĞSPOR İLE FLÖRTTE 
Samsunspor ile Osman Özköylü'nün arasında kim sözleşmeden vazgeçerse karşı tarafa 1 milyon lira tazminat öder maddesinin bulunduğu ifade edildi. Ancak Samsunspor Yönetim Kurulu'nun ve kulüp yetkililerin bu tazminatı vermemek için bazı önlemler aldığı öğrenlidi. Öte yandan sezon içerisinde Denizlispor ile görüşme yaptığı iddia edilen Teknik Direktör Osman Özköylü'nün, şimdi de yine PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor ile menajerler aracılığıyla görüşme halinde olduğu öğrenildi. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU