Samsunspor'dan Kamuoyuna Duyuru Yılport Samsunspor sosyal medya hesabından kamuoyuna açıklamalarda bulundu...

Yılport Samsunspor'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şöyle:

'Samsunspor Futbol Kulübü olarak sportmenlik, fair play ve centilmenliğin, tüm spor kulüpleri ve paydaşlarımız için vazgeçilmez birer değer olduğuna inanıyoruz.

TFF 1. Ligde 2021-22 sezonunun ilk yarısının tamamlanmasına az bir süre kala, ligde mücadele eden tüm takımlar için heyecanlı ve stresli bir dönemin başladığını biliyoruz. Tüm kulüplerin emeğini korumak adına, saha içinde centilmence mücadele edilmesinin, aynı zamanda adil kararların saha içinde alınmasının kritik önem taşıdığı bir sezondayız.

55 yılı aşan şanlı tarihinde, saha dışı ve masa başı oyunların içinde asla yer almayan Samsunspor olarak, üzülerek görüyoruz ki geçen sezonda yaşadığımız, bizi Süper Lig hedefimizden uzaklaştırmaya çalışan senaryoların sinyalleri yeniden verilmeye başlanmıştır. Son haftalarda şahit olduğumuz üzere, rakiplerimize gösterilmeyen kartlar, futbolcularımıza rahatlıkla gösterilmekte, takımımız çok kolay şekilde sahada eksik bırakılmaktadır.

Büyük Samsunspor taraftarı, teknik ve idari kadrosu, oyuncu grubu, yönetimi ve motivasyonu ile zirve yürüyüşünü sürdüren Samsunspor'u durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Süper Lig'e çıkmaya odaklanmış takımımıza zarar verecek, kasti ve art niyetli tüm faaliyetlere karşı yasal haklarımızı, gerek Türk hukuku gerekse Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde arayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.'

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.