- Samsun, 03 Aralık 2025: Samsunspor, Dünya Engelliler Günü’nde özel gereksinimli çocuklar ve öğrencilerle etkinlik düzenledi.
- Etkinlikte öğrenciler sahneye Samsunspor formasıyla çıkarak gösteriler sundu ve kulübün 60 yıllık tarihine dair özel video izlendi.
- Başkan Vekili Veysel Bilen, Samsunspor’un sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun her kesimine dokunduğunu vurguladı.
- Kulüp yönetimi, engelli bireylerin toplumun ayrılmaz parçası olduğunu belirterek bu tür organizasyonlara devam edeceklerini açıkladı.
- Programa siyasi parti il başkanları, kulüp yöneticileri, iş insanları, kaptan Zeki Yavru ve çok sayıda öğrenci katıldı.
- Resmî kaynak Samsunspor; ayrıntılar Samsun Gazetesi’nde.
RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Samsunspor ve özel bir okul işbirliğinde Dünya Engelliler Günü kapsamında özel gereksinimli çocuklar ve lise öğrencileriyle unutulmaz bir etkinlik düzenledi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Samsunspor ve bir özel bir okul tarafından özel bir program gerçekleştirildi. Özel gereksinimli çocuklar ile bir eğitim kurumunun lise öğrencilerinin yer aldığı etkinlik, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yapıldı. Programa katılan öğrenciler, Samsunspor formasıyla sahne alarak çeşitli gösteriler sundu. Ayrıca kırmızı-beyazlı kulübün 60 yıllık köklü tarihinden önemli anların yer aldığı özel bir video da katılımcılara izletildi.

"KENDİMİZE GÖREV SAYIYORUZ"
Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen, engelli bireylerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak kulübün sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğini belirterek, "
“Her zaman ifade ettiğimiz gibi Samsunspor sadece bir futbol takımı değildir. Samsun’un en önemli markasıdır. Şehrimizin sosyal yaşamına, kültürüne, yaşlısına, gencine, özel gereksinimli çocuğuna dokunan bir sosyal sorumluluk projesinin ürünüdür. Bu bilinçle, başta Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimizle hemen her organizasyonda halkımızla buluşmayı kendimize görev sayıyoruz.” dedi.

"ÇOK MUTLUYUM"
Samsunspor Takım Kaptanı Zeki Yavru ise, "Böyle anlamlı günde burada olmaktan çok mutluyum, Böyle güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Programa, Samsunspor Başkan Vekili yansıra CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Samsunspor A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Fazlıhan Carus, Samsunspor Kulübü divan kurulu ve yönetim kurulu üyeleri, Samsunspor Futbol Takımı kaptanı Zeki Yavru, iş insanları veliler ve öğrenciler katıldı.





Samsunspor'da Fuat Çapa: "Galatasaray maçında tek bir endişemiz var"
Samsunspor'da Ntcham ve Satka takımla çalışmalara başladı
DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





