Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü, konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından oyuncu çıkış tüneline yakın bölgeden sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, müsabakanın hakemi Halil Umut Meler’e fiziksel saldırıda bulundu. Ankara Eryaman Stadyumu’nda yaşanan bu olay sonrası Samsunspor, sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

"ÜZÜNTÜYLE TAKİP ETTİK"

Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "Sporda şiddete hayır. Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılanma sonucu yaşanılan olayları büyük bir üzüntüyle takip ettik. Maçın hakemi Halil Umut Meler’e yapılan fiziksel saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hakem Halil Umut Meler ve ekibine geçmiş olsun diliyoruz. Bu tarz eylemlerin tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir. Ülkemize ve Türk futboluna yakışmayan bu olaya dair sorumluluğu bulunan tüm kişi ve kurumları görev davet ediyoruz." denildi. 

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Samsun'da 1 Mayıs'ta birlik çağrısı: 'Emekçilerin mücadelesi sürecek' Samsun'da 1 Mayıs'ta birlik çağrısı: 'Emekçilerin mücadelesi sürecek'