"BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ "

Samsunspor Basketbol yeni sezon öncesi çalışmalarına başladı. Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu Uslu, Başantrenör İlker Salman, Genel Menajer Emre Ekim, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda basın mensupları ile bir araya geldi. Sezon öncesi çalışmalar hakkında bilgi veren Uslu, "Bu sene kombine açıklamalarımızı yapacağız. Saha içindeki VİP 5 bin lira olacak. Belki bir arkası 3 bin lira olacak. A1 kapısı 750, tribün ise 300 lira olacak. Geçen sene taraftarımızla birlikte güzel bir sinerjimiz oldu. Bu sezonda bizi izleyen herkesi kombine almaya davet ediyorum. Bir hedef koymak istemiyorum. Ama hep birlikte güzel bir sezon geçirip, güzel başarı elde edelim" dedi. 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR 

Uslu, "Başkanımız Yüksel Yıldırım'ın beraberinde bu sezonun sponsorluk çalışmalarına başladık. Bu sene SAMPA'nın isim sponsorluğunu Yüksel başkanımızın aracılığıyla gerçekleştirdik. Yeşilyurt Demir Çelik, Uslu Demir Çelik, FKK Green Golf gibi tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Şehir dinamikleri bizleri kırmadı. Derneğimiz, kendi geliri ile yönetiliyor. Sezonumuz inşallah hepimize hayırlı olur. Sponsor desteği bütçemizin tamamını karşılaşması dahi çoğunu karşılıyor. Sponsor çalışmalarımız hala devam ediyor" diye konuştu. 

"HERKES HIRSLANDI" 

Başantrenör İlker Salman, antrenmanlara başladıklarını, yeni bir uzun oyuncu aldıklarını kısa bir oyuncu ile ise görüşme halinde olduklarını belirterek, "Sezona iyi bir şekilde başlayıp bu şekilde bitirmek istiyoruz" derken, Genel Menajer Emre Ekim ise şunları söyledi: "Geçen sene Play-Off da son maçı kazansaydık Süper Lig'e çıkacaktık. Bunların hepsi bir tecrübe. Olmadı deyip karalar bağlayıp bu işten çekilebilirdik ama biz üzerine neler koyabiliriz neler yapabiliriz diye herkes daha çok hırslandı. Bu sezon başı sağ olsun Arzu hanım olsun diğer yönetimdeki arkadaşlarımız sponsor anlamında gerçekten büyük emek sarf ettiler. Takımımız açısından da çok iyi gidiyor. Umarım bunun üzerine koyarak daha da iyiye gideriz"  

Umut Can EREN