'BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ'

Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan İstanbulspor maçı öncesi Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Bilen, "Taraftarlarımıza Hatayspor maçının galibiyetini armağan ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar takımı desteklediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İkinci teşekkür teknik ekip ve oyunculara. Samsunspor'a yakışır bir oyun ortaya koydular. Aldığımız galibiyet ile şeytanın bacağını kırdığımızı düşünüyoruz. Tabi bu bir başlangıç. Özellikle başkanımızın üzüntülerini bir parça giderebildikleri için bütün arkadaşlarımız adına da mutluyum. Tabi bunu anlamlandırmanın yolu bu akşam oynayacağımız, İstanbulspor maçını da kazanmamız olacak. Bütün taraftarımız ve camiamız şunu bilmelidir ki biz bitti demeden bitmez. Sonuna kadar mücadelemiz sürecek. Hep birlikte el ele Samsunsporumuzu layık olduğu yere çıkaracağız. Allah bizi mahcup etmesin" dedi. 

'ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK'

Soner Soykan, ise, İstanbulspor maçı ile çıkışlarına devam edeceklerini ve tüm taraftarı takıma destek çıkmak için stadyuma davet ederek, "İhtiyacımız olan ve çok önemli bir üç puandı. Özellikle taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyoruz. En zor günlerimizde bile, takımına desteğini gösteriyor. Hatayspor maçında da son dakikaya kadar desteklerini sürdürdüler. Kötü gün dostu olduklarını gösterdiler. İnşallah İstanbulspor maçı ile beraber çıkışımıza devam edeceğiz. İnşallah Samsunsporumuz, o sıkıntılı alandan yukarı çıkacak. Taraftarımızı da bu kapsamda İstanbulspor maçı için tribüne davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

NEDİM AYDIN 

Samsunspor taraftarından, Trabzonspor maçına özel görsel şölen Samsunspor taraftarından, Trabzonspor maçına özel görsel şölen

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.