GÖZ YAŞLARINI SİLDİ 

Samsunspor'un Süper Lig'e veda ettiği 2011-2012 sezonunda küçük bir çocukken verdiği televizyon röportajında ‘Babam bana Samsunsporlu olma üzülürsün diyordu. Ama ben Samsunsporlu oldum ve bundan da gurur duyuyorum’ diyerek ağlayan Emir Alp Canikli, tam 10 yıl aradan sonra bu kez genç bir delikanlı olarak Nuri Asan Tesislerinde adım atarak, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, teknik kadro ve futbolcularla tanıştı ‘Yolun sonu şampiyonluk’ diyerek 10 yıllık gözyaşlarını sildi.

TARAFTARI TEMSİL EDİYOR 

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, o günkü sözleriyle Samsunspor taraftarının sembolü haline gelen Emir Alp Canikli'yi tesislerde konuk edip, Beyçimento Bandırmaspor maçı öncesindeki son toplantıya aldı. Emir Alp Canikli'nin öyküsünü kısaca anlatan ve videosunu takıma izleten Hüseyin Eroğlu "Emir tüm Samsunspor taraftarını temsil ediyor. Videoda sana ‘Samsunspor'u tutma’ denildiğini söylüyordun. Sana söz veriyoruz sezon sonunda ‘İyi ki Samsunsporluyum’ diyeceksin" dedi.

SÖZ VERDİLER 

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'na teşekkür eden Emir Alp Canikli ise takımımıza "Bu yolun sonu şampiyonluk, sizlere inanıyorum" dediği anda takımımız alkışlar destek verdi. Kaptanımız Osman Çelik, takım adına şampiyonluk sözü verirken tecrübeli oyuncumuz Yusuf Abdioğlu da "Asıl önemli olan kendi şehrinin takımını tutmak. Sana söz veriyoruz" diyerek Emir'e sarıldı. Duygusal toplantı Emir'e imzalı forma verilmesi ile birlikte alkışlar eşliğinde sona erdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.