Kırmızı-beyazlı yönetimin, takımı yeniden çıkışa geçirecek isim üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, gündeme gelen adaylar arasında Valérien Ismaël ve Nenad Bjelica’nın da bulunduğu öne sürüldü.
ISMAËL İLE GÖRÜŞME İDDİASI
Gazeteci Reşat Can Özbudak, Samsunspor’un Valérien Ismaël ile görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Teknik direktör konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kırmızı-beyazlı yönetimin seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
GÖZLER YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA
Samsunspor Yönetim Kurulu’nun yapacağı toplantının ardından yeni teknik direktör konusunda karar verilmesinin beklendiği ifade edildi. Valérien Ismaël ve Nenad Bjelica isimlerinin gündemdeki yerini koruduğu süreçte, yönetimin son kararını toplantının ardından vermesi bekleniyor.
Samsunspor’un stadında gökyüzü adeta şov yaptı
Samsunspor harekete geçti! Nuri Asan Tesisleri için önemli ziyaretler
DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ







