'ÇOK ÖNEMLİYDİ'

Kırmızı - Beyazlılar Kayserispor maçında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Alınan galibiyetin ardından Yılport Samsunsor Operasyon Direktörü, İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan ve İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Çakır, "Çok önemli bir maçtı. Çünkü düşme potasından yukarıya çıktık. Güzel maç oldu. 2-0 Kayserispor'u yendik. İnşallah bunu da İstanbulspor maçı ile taçlandırmak istiyoruz. Başkanımız başta olmak üzere, hocamızı, futbol direktörümüzü futbolcularımızın emeğine sağlık" dedi. 

Samsunspor, Trabzonspor'u mağlup etti! Karadeniz derbisinde 12 yıl sonra kazanan Samsun Samsunspor, Trabzonspor'u mağlup etti! Karadeniz derbisinde 12 yıl sonra kazanan Samsun

'TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ'

Soykan ise her geçen gün takımın daha iyiye gittiğini belirterek, "Geçen hafta Fenerbahçe'den önemli bir puanı aldık. Bununda taçlandırılması için, Kayserispor'dan 3 puan aldık. Yükselişimiz devam ediyor. Sağ olsun arkadaşlarımızın da istekleri ve arzusu her geçen gün yukarıya çıkıyor. Onlarda sorumluluklarının farkındalar. İnşallah, İstanbulspor maçından da galip gelip yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Kayserispor maçında alınan galibiyetin ardından Teknik Direktör Markus Gisdol, sevincini Yılport Samsunsor Operasyon Direktörü, İcra Kurulu üyesi Soner Soykan ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır’a satılarak kutladı. 

NEDİM AYDIN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.