Ligde şampiyonluk hedefi ile yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırmızı-Beyazlılar bu akşam hafta sonu evinde oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başlayacak. Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde saat 17.30'da topbaşı yapacak olan Yılport Samsunspor'da tek hedef ise galibiyet olacak. İdmanda sakatlıkları bulunan Bünyamin Cesur Karataş ve Okan Dernek'in yer almayacağı da öğrenildi.    

Sarıyer'le 21. randevu 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 15. haftasında Sarıyer ile evinde karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da kritik 90 dakikanın hazırlığı bugün başladı. Son haftalarda rakip takım filelerini gol yağmuruna tutan Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul ekibi ile bu zamana kadar 20 kez karşı karşıya geldi.  
İki takım arasında geçmişte oynanan maçlara bakıldığında Samsunspor'un, Sarıyer'e karşı pek fazla şansı tutmuyor. Oynanan 20 maçta Samsunspor 5 galibiyet alırken 10 maçı Sarıyer'e karşı kaybetti ve 5 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Kırmızı-Beyazlıların attığı 22 gole karşılık ağlarında 32 gol gördü. 

Biletler satışa çıktı  

Yılport Samsunspor’un Pazar günü sahasında oynayacağı Sarıyer karşılaşması biletleri satışa çıktı. Bulvar AVM de başlayan satışlara taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Teknik Direktör Erturğul Sağlam yönetiminde zorlu maça hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar bu maçtan mutlak galibiyet hesaplıyor. Bilet fiyatları ise, VIP(50 TL), Batı Üst(30 TL), Batı Alt(20 TL), Doğu Alt(15 TL), Doğu Üst(10 TL) ve Kuzey-Güney Alt(5 TL) olarak biletler satışa sunuldu.