5 PUANA MAL OLDU

Kırmızı Beyazlılar, Erzurumspor FK deplasmanında (berabere) Hasan Kılıç'ın penaltısı, evinde oynadığı Manisa FK maçında (mağlup) Boldrin'in penaltısı ve son olarak bu hafta sonu oynanan Bandırmaspor (berabere) maçında Douglas Tanque’nin penaltısı etkili olmadı ve 5 puan kaybetti. Samsunspor, bu sezon 7 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puanla ligin orta sıralarında yer aldı. Samsunspor penaltılarını etkili kullanabilseydi aldığı toplam puan ile ligin lideri olacaktı.

46'INCI RANDEVU 

Yılport Samsunspor bu hafta ise sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Karşılaşma öncesi çalışmalarına devam eden Samsunspor rakibi ile 46'ıncı randevusuna 8 Ekim Cumartesi saat 19.00'da çıkacak.  İki takım daha önce, 45 kez birbirine rakip oldu. Bunlardan 12'sini Kırmızı Beyazlılar kazanırken, 17 karşılaşma beraberlikle son buldu. 16 maç ise Gençlerbirliği'nin üstünlüğü ile sonlandı. Bu sezon ise Samsunspor'un ligde 10 puanı, Gençlerbirliği ise, 6 puanı bulunmakta. 

TARAFTARA ÇAĞRI

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, bu hafta ilk kez Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarı önünde maça çıkacak. Teknik adam, karşılaşma öncesi hazırlıklara başladıklarını ve cumartesi günü ise tüm taraftarı maça davet ederek, "Sakat oyuncularımız bizi üzdü. Diğer oyuncularımız ile yoğun bir çalışma programı ile gelecek haftaya hazırlanacağız. Tüm taraftarlarımızı gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçına bekliyorum" dedi. 
Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.