Samsun Medya Grubu, cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak Eyüpspor karşılaşması öncesi Yılport Samsunspor'un çağrısını taraftarlar, siyasiler ve vatandaşlarla paylaşarak, bir kampanya başlattı. Kampanyaya Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Yardımcısı Vennas Akyol Haznedar, Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu Uslu ve Melis Kalkavan Erdoğan da katılarak özellikle kadın taraftarı tribüne davet etti.

YERİMİZİ ALALIM 

Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Yardımcısı Vennas Akyol HAZNEDAR: Haydi Samsun. Haydi kadınlar. Cumartesi akşamı Eyüpspor maçında hep beraber tribünde yerimizi alalım. 

BİZ ORADAYIZ 

Samsunspor Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu USLU: Bizle Samsunspor Kulübü Derneği kadın yöneticileri olarak, cumartesi akşamı Eyüpspor maçında tribünde yerimizi alacağız. Bu önemli karşılaşmada özellikle kadın taraftarlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Gelin hep birlikte takımımızın yanında olalım.  

GÜZÜMÜZÜ GÖSTERELİM 

Samsunspor Kulübü Derneği Üyesi Melis Kalkavan ERDOĞAN: Altay maçından sonra aldığımız 2-0'lık galibiyetten sonra, bu hafta evimizde Eyüpspor ile karşılaşacağız. Cumhuriyetin 100. yılında çok güzel bir hedef kurduk. Samsunspor ait olduğu yerde Süper Lig'de olmalı diyoruz. Kadın taraftarımızı bu hafta evimizde oynayacağımız Eyüpspor maçında görmek istiyoruz. Kadın kadına olmanın keyfini birde tribünde yaşayalım istiyoruz.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.