"A TAKIMA 5 OYUNCU" 

Samsun'un tek uydu kanalı Kanal S TV'de yayınlanan 'Transfer Gündemi' programına konuk olan Türker, A takıma yükselerek Bolu kampında çalışmalarını sürdüren Ali Taha, Yunus Emre, Muhammed Ali, Polat ve Ali Kılıç'ın  büyük gurur yaşattığını belirtti. Türker, "Gerçekten gururluyuz. Sporcularımız kısa sürede A takıma yükseldiler. Yücel Uyar hocamızın önderliğine hedef tabi A takımın 5 oyuncusunu altyapıdan yetiştirmek" dedi.

"ROL MODELLER VAR"

Yücel Uyar ile birlikte altyapıda sistemin tamamen değiştiğine değinen Türker, "Artık kendi sistemimiz, kültürümü ve disiplinli çalışmayı felsefe edinince, bütün oyuncular farkına vardı. Çocuklarımızı nereye gönderirsek gönderelim, bizi mahcup etmek yerine gururlandırarak gelecektir. Eminiz altyapıda yetişen çocuklarında artık bir hedefi var. Çünkü önlerinde Yunus Emre, Polat, Ali, Muhammet gibi rol modeller var" diye konuştu. 

"OLUŞUM DEVAM EDİYOR "

Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesi ile altyapıda da birçok şeyin değişeceğinin de altını çizen Türker, şunları söyledi: " Kesinlikle A takımız hedefe gidip şampiyon olduğu taktirde altyapıya talep artacak ve oyuncu bu kez Süper Lig'i hedefleyecektir. Altyapımıza güvenilmesini istiyorum. Çok güzel oluşumlar devam ediyor. Her yıl 3-4 oyuncuyu yukarıya ya da başka takımlara gönderiyoruz. Altyapı ile A takım bir bütün olarak ilerliyor.  Biz de şampiyon olan bir takımın akademisi olarak, çok farklı ve üst düzey bir anlayışla hareket edeceğiz." 

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.