Yılport Samsunspor, ligde çıktığı 11 karşılaşmada 21 gol atarken, bu gollerin 13 tanesini karşılaşmaların son 30 dakikasında kaydetti. Kırmızı-Beyazlılar, ligde sadece 2 maçta gol atmayı başaramazken, geri kalan 9 karşılaşmanın 5'inde ikinci yarıda bulduğu gollerle gülmeyi başardı. Samsunspor, bu karşılaşmalarda hanesine 13 puan yazdırdı.

Taktiğe yoğunlaştı

Günü tek idmanla geçiren ve Hacettepe maçı hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor, yaptığı idmanda taktik çalıştı.

Nuri Asan Tesisleri’nde Antrenör Recep Sermet Boyar yönetiminde yarın oynanacak Hacettepe maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda pas ve taktik çalışması gerçekleştirdi. İdmana sakatlığı bulunan Bünyamin Cesur Karataş katılmadı.

Bahattin zirveye oynuyor 

Yılport Samsunpor'da gol krallığı yarışı içerisinde yer alan Bahattin Köse, attığı 7 golle üçüncü sırada bulunuyor. Son oynanan Zonguldak Kömürspor maçında takımına galbiyeti getiren isim olan Bahattin'in hedefi Hacettepe maçında da rakip fileleri havalandırmak ve 10 golle zirveyi paylaşan Manisa Futbol Kulübü'nden Serdar Deliktaş ve Trabzon Hekimoğlu'nun golcü ismi Taha Balcı'yı geçmek.