- Ankara, 16 Ocak 2026 17.00: Samsunspor Gençlerbirliği maçı öncesi eksiklerle sahaya çıkacak.
- Samsunspor ikinci devrenin ilk maçında Ankara deplasmanında mücadele edecek.
- Beş sakat oyuncu ve bir kart cezalısı kadroda yer alamayacak.
- Emre Kılınç, Ntcham, Coulibaly, Sousa ve Bedirhan Çetin sakat durumda.
- Carlo Holse son anda rahatsızlanarak kamp kadrosundan çıkarıldı.
- Teknik heyet eksiklere rağmen puan hedefiyle sahaya çıkacak.
İKİNCİ DEVRENİN İLK MAÇI
Kırmızı-Beyazlı ekip, ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında bugün saat 17.00’de Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi Samsunspor’da sakatlıklar ve cezalar dikkat çekiyor.

EKSİKLER CAN SIKIYOR
Samsunspor’da sakatlıkları bulunan Emre Kılınç, Olivier Ntcham, Coulibaly, Sousa ve Bedirhan Çetin forma giyemeyecek. Carlo Holse, geçirdiği sindirim sistemi enfeksiyonu nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Kart cezalısı Makoumbou da Gençlerbirliği karşısında sahada olamayacak. Öte yandan Cherif Ndiaye, Afrika Uluslar Kupası’nda finale yükselen Senegal Milli Takımı’nda yer aldığı için Gençlerbirliği maçında takımını yalnız bırakacak.
GÖZLER SAHAYA ÇIKACAK 11’DE
Eksiklere rağmen Samsunspor, Ankara deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Teknik heyetin, mevcut oyuncularla en ideal kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
Samsunspor'da rakip Gençlerbirliği: Hedef 3 puan
Samsunspor taraftarından Ankara'da coşkulu karşılama!
DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




