SAMSUNSPOR'DA FUAT ÇAPA İLE YOLLAR AYRILDI

Fuat Çapa, 2-2 biten Eyüpspor maçının ardından taraftarın kendisini istifaya çağırması ile ilgili "Çözüm ise sıkıntı yok" açıklaması yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bu gece kurmayları ile İstanbul'da toplantı yaptı. Samsunspor'dan Çapa'nın kulüple ilişkisinin kesildiğine dair açıklama geldi. 

FQotF53WQAIYXoX.jpg

SAMSUNSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK?

Manisa FK'ya 2-0 yenilip, Eyüpspor ile de 2-2 berabere kalarak play-off şansını zora sokan Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa'nın görevden alınması ile kalan 6 maçta takımın başına Yücel Uyarı'ın geçeceği öğrenildi.

WhatsApp Image 2022-04-19 at 11.49.01.jpeg

SAMSUN GAZETESİ DUYURMUŞTU

Öte yandan Samsun Gazetesi, bugün ki gazetesinde Teknik Direktör Fuat Çapa'nın Başkan Yüksel Yıldırım ile bir araya gelerek, takımın son durumu ve istifa gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarına dair gelişmelere yer vermişti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Samsunspor'dan ayrılığa ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fuat Çapa ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kulübümüze özverili bir şekilde hizmet eden Fuat Çapa ve ekibine teşekkürlerimizi sunar bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar bu süreçte sezon sonuna kadar takımımızın başında olacaktır. Yücel Uyar sezon tamamlandığında göz bebeğimiz olan Yılport Samsunspor Futbol Akademi’mizin Direktörlük görevine devam edecektir." ifadelerine yer verildi.


SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.