Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından çıkan ‘Yönetimin Hüseyin Kalpar’la görüştüğü’ yönündeki haberlerine değinerek, “Bu haberi duyunca bir taraftan üzüldüm, bir taraftan da güldüm” dedi.

'HEM ÜZÜLDÜM, HEM GÜLDÜM!..'
TFF 1’nci Lig’de Şanlıurfaspor galibiyetiyle küme düşme potasından bir adım daha uzaklaşan Samsunspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü basında çıkan Hüseyin Kalpar iddialarına değindi. Hüseyin Kalpar ile ilgili çıkan haberleri ilk duyduğunda bir taraftan üzüldüğünü bir taraftan da güldüğünü söyleyen Teknik Direktör Osman Özköylü, “Üzüldüm, çünkü böylesine başarılı bir takım varken, böyle bir habere üzüldüm. Nasıl bir süreçten geçtiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Hangi şartlarda göreve geldiğimi, kelleyi koltuğa alıp gelmiş biriyim. Hangi süreçlerden bugünlere geldiğimiz ortada. Bu tür şeylerin yazılması üzücü” dedi.

'GÜNDEME GETİRİLMESİ ŞAŞIRTICI...'
Adı geçen diğer teknik adam için de bu durumun üzücü olduğunu söyleyen Osman Özköylü, “Onun isminin de böyle bir şekilde yansıtılması onun adına da hoş değil. Bunun doğru olduğunu düşünmek bile istemiyorum. İnanmıyorum, ama böyle bir şey de varsa buna gülerim. Buradan ne anlatmak istediğim herkes gayet iyi anlayacaktır. Samsunspor, oynadığı iyi futbol, aldığı güzel sonuçlarla tüm Türkiye’nin beğenisini kazandı. Bu tür şeylerin gündeme getirilmesi şaşırtıcı” diye konuştu.

'ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ'
Osman Özköylü, ayrıca şu çarpıcı açıklamaları yaptı:

“Diyelim beni arayan bir kulüp var. Şuanda çalışıyorum ya da arayan kulübün hocası halen görevde. Benim onlarla görüşmem nede kadar doğru olur. Ben buraya uzun vadeli sözleşme yaparak kalıcı ve büyük başarılar elde etmek için imza attım. Uzun süreli sözleşme yaptım. Türkçemiz de güzel bir atasözü vardır; ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ diye. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmak beni üzdü.”

Kaynak: habereporter.com