KAYSERİ, () - KAYSERİ'de, 'Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında, 0-16 yaş grubundaki 14 şehit çocuğuna tablet bilgisayar, 17- 22 yaş grubundaki 17 şehit çocuğuna da dizüstü bilgisayar hediye etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi tarafından organize edilen 'Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi' projesi kapsamında, Vali Orhan Düzgün tarafından, şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi. Düzgün, "Şehitlerimiz al bayrağımızın dalgalanabilmesi için kahramanca canlarını feda etti. Onların emaneti olan çocuklarına sahip çıkmak bizim en önemli görevimiz" dedi.
Proje kapsamında, 0-16 yaş grubundaki 14 şehit çocuğuna tablet bilgisayar, 17-22 yaş grubundaki 17 şehit çocuğuna da dizüstü bilgisayar verildi. 
Şehit çocuklarıyla sohbet eden Vali Düzgün, "Büyüklerinizin izin verdiği süre ile sınırlı olmak kaydıyla okul durumlarınıza göre bilgisayar kullanmalısınız. Bilgisayarlarınızın eğitiminize ve gelişiminize olumlu olarak katkı yapmasını diliyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI