arzu uslu ic 1701

ÖNCE BASKET SONRA FUTBOL 

YILYAK Samsunspor Basketbol, pazar günü saat 14.00'de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda Çağdaş Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi yeni transferler ve yönetim, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Başkan Vekili Arzu Uslu, hem futbolda hem de basketbol da önemli maça çıkacaklarını belirterek, "Bu hafta sonu hem futbol hem de basketbol için de önemli karşılaşmalar. Transferlerimiz bize can suyu oldu. Taraftar desteği bizim için çok önemli. Pazar günü deplasmana gidecek taraftarlarımız olacak.  gitmeyenleri de salona davet ediyoruz. Ardından hep birlikte Golf Kulübü'nde futbol takımımızın maçını izleyeceğiz" dedi. 

Basket Emre Ekim

TRANSFER TAMAMLANDI 

Genel Menajer Emre Ekim, transfer sürecinde iki oyuncuyu bünyelerine kattıklarını ve pazar günü oynanacak karşılaşmaya taraftarları davet ederek, "Transfer sürecimizi tamamladık. Bu konu da da yeterli kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Bu kadro ile elimizden gelen mücadeleyi yapıp, en iyi sonuçları almaya çalışacağız. Sezonun ilk yarısı bitti. 15 maç izleyeceğiz. 12 galibiyet 3 mağlubiyetimiz  var. İlk yarı gayet iyi bir süreç geçirdiğimizi düşünüyoruz. Amacımız ikinci yarıyı da en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Önemli bir karşılaşmamız var. Yenersek bizim için çok iyi olacak" ifadelerini kullandı. 

Basket eray

Takımın yeni transferi Eray Aydoğan, pazar günü taraftar karşısında sahaya çıkacakları için sabırsız olduğunu belirterek, "Gerçekten güzel bir aile ortamı var. Maçlara hazırlanıyoruz. Önümüzde zorlu bir süreç var. Çalışarak bu zorluğu atlatmak istiyoruz. Samsunspor'da öncelikli hedefim maç maç gitmek. Ondan sonra hedefimiz ligi en üst sıralarda bitirmek.  Takım arkadaşlarımız taraftarın müthiş bir desteğinin olduğunu söyledi. İnşallah bu hafta da gelip bizi yine desteklerler" dedi.

Uğurcan Aksoy ise şunları söyledi: "Bir buçuk yıl önce Samsunspor ile oynamıştım. Güzel bir uyum içerisindeyiz. Benim Samsunspor'da oynadığım zaman pandemi vardı. Ne yazık ki seyircisiz oynadık. Şimdi dolu tribünlere oynamak, nasıl olacak çok merak ediyorum. İyi bir takımız. İyi de bir sonuç alacağımızı düşünüyorum"

Haber Kaynak: Esra VURAL - Hakan AKGÜN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.