Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray maçında karşılaşmanın hakeminin rakipten üç oyuncuyu atamadığını öne sürdü.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, sahada ilk yarının farklı ikinci yarının farklı ortaya konduğunu belirtti. Özdilek, "Maça çok iyi başladık. İlk 45 dakika rakibe pozisyon vermeden 2-0 öne geçtik. İkinci yarı rakibin baskı oluşturacağını biliyorduk. Hakemin baskıya destek olacağını sanmıyordum. Sahada rakipten atılacak üç tane oyuncu vardı ama hakem onları atamadı. Gosso'nun oyundan çıkması bizim planlarımızı bozdu. Duran toptan üç tane pozisyon sonrası gol yedik. Bu takımı 18.'likten UEFA'ya gitme ihtimalini ortaya çıktı. Gosso ve Zec'in oyundan çıkması ofansif gücümüzü düşürdü. Rakip bunu iyi değerlendirdi. Doldur boşalttan üç tane gol yedik. Kazanan her zaman haklıdır." dedi.

Mehmet Özdilek, uzun yıllar görev yaptığı MP Antalyaspor'un küme düşmesine üzüldüğünü ifade etti.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Oktay Delibalta da, "Maça iyi başladık. İlk yarı biz oynadık. Devre arasında her şey değişti. İkinci yarı Galatasaray'ın baskısı oldu. Beraberliğe bile üzülecekken buradan mağlup ayrılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına katılan diğer bir oyuncu Uğur Çiftçi ise "Maça iyi başladık. İkinci yarı üç tane gol yedik. Mağlup olduk. Gelecek haftaki Antalya maçını kazanırız." diye konuştu.