Minik kahramanlar yardım için 'hızlı adımlar'la koştu. Bir detarjan firmasının minik kahramanları 'Kirlenmek güzeldir' sloganıyla düzenlenen 'hızlı adımlar' projesi kapsamında Türk basketbolunun önemli ismi İbrahim Kutluay ile birlikte koştu. Minik kahramanlar köy okullarındaki arkadaşlarına spor kıyafetleri gönderilmesi için yardım etti.

Türkiye'nin önde gelen deterjan markası omo, köy okullarındaki öğrencilerin daha rahat şartlarda spor yapmasına imkan sağlamak amacıyla minik 'hızlı adımlar' ve Türk basketbolunun hızlı ismi İbrahim Kutluay bir araya geldi.

'Kirlenmek güzeldir' sloganıyla düzenlenen ve çocukların gönüllerince oyun oynamalarına destek veren kampanya programında Caddebostan sahilinde Türk basketbolunun en önemli isimlerinden İbrahim Kutluay eşliğinde gerçekleşen etkinlik hızlı, eğlenceli ve heyecanlı anlara sahne oldu.

Köy okullarındaki arkadaşlarının spor kıyafetlerine kavuşmalarını sağlamak amacıyla İbrahim Kutluay ile koşan minik 'hızlı adımlar', eğlenceli bir şekilde spor yaparak, dayanışmanın, paylaşmanın ve uzakta bulunan arkadaşlarına yardım etmenin gururunu yaşadı.

MİNİK 'HIZLI ADIMLAR'LA YARDIMLAŞMANIN VE PAYLAŞMANIN ÖNEMİNİ VURGULUYORUZ

Türkiye Marka Yöneticisi Mehmet Arıoğlu, "2004 yılından bu yana tüm dünyada sürdürdüğümüz bir iletişim platformu kapsamında 'kirlenmek güzeldir' diyerek çok değer verdiğimiz miniklerimizle yola çıktık. Önemle benimsediğimiz bu söylemle de kirlenmenin hayatın doğal ve pozitif bir sonucu olduğunu vurgulamayı amaçladık." diyerek, şunları söyledi:

"Şimdi ise, 'hızlı adımlar' projemizle köy okullarında okuyan miniklerimizi mutlu etmek için minik 'hızlı adımlar'la yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini vurguluyoruz. Bugünün kahramanı olarak etkinliğimize katılan 'hızlı adımlar', Türk basketbolunun en önemli isimlerinden İbrahim Kutluay ile koşarak, köy okullarındaki arkadaşlarına spor kıyafetleri gönderilmesine yardım etti. Kire, lekeye karşı tavır aldığı deterjan sektöründe devrim yaratan bir söyleme imza atan firma olarak, çocuklarımızı spora ve yardımlaşmaya teşvik eden bu projeye imza atmaktan büyük bir kıvanç duyuyoruz."

İBRAHİM KUTLUAY: BÖYLE BİR ORGANİZASYONDA BULUNMAK KEYİF VERİCİ

Türk basketbolunun en önemli isimlerinden eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ise yaptığı açıklamada, "Çok erken yaşlarda başladığım spor, benim hayatımda çok büyük bir yere sahip. Çocukların spora erken yaşta yönlendirilmesini savunan biri olarak, çocukları spora ve yardımlaşmaya teşvik eden bir organizasyonda yer almaktan büyük bir keyif duydum." diyerek şunları söyledi:

"Umarım, köy okullarındaki miniklerimiz de, sağlıklı gelişimleri için çok büyük bir önem taşıyan sportif aktiviteleri artık daha büyük keyifle ve rahatlıkla gerçekleştirirler. Öte yandan, bugün burada hiç görmedikleri arkadaşlarına yardım etmek için büyük bir dayanışma içinde koşan 'hızlı adımları' ve ailelerini de kutluyorum."