Yozgat’ın Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, AK Parti’den Sorgun Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Daha önce AK Parti İl Genel Meclis Üyeliğinin ardından, İl Genel Meclis Başkanlığı sonrasında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan ve halen Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını yürüten Üzeyir Arslan, AK Parti Sorgun Belediye Başkan aday adayı olduğunu bildirdi. AK Parti ilçe binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, Sorgun Belediye Başkan aday adayı Üzeyir Arslan ve ilçe teşkilatı katıldı. AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, tören öncesi yaptığı konuşmada partilerinden ilk başvuruyu Üzeyir Arslan’ın yaptığını belirterek “İlçe teşkilatı olarak Üzeyir Arslan’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Ardından konuşan Belediye Başkan aday adayı Üzeyir Arslan ise şunları belirtti:

''Partimizin kurulduğu günden bu yana AK parti ailesi içerisinde sizlerle kader birliği yaparak, bütün toplumumuzu kucaklayarak parti içerisinde; 2 dönem İl Genel Meclis Üyeliği, bir dönem İl Genel Meclis Başkanlığı, bir dönem Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Yönetim Kurulu Üyeliği yapıp bir çok hizmetlerde bulundum. Akabinde milletvekilliği aday adaylığım oldu. Neticesinde bize nasip olmadı, diğer arkadaşlarımıza nasip oldu. Bu arkadaşlar da bizim kardeşlerimiz gayemiz amacımız sonuçta hizmet etmek. Şimdi ise önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimlerde geçmişte yaptığımız başarılı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı adayı olmamla alakalı halkımız bizden yoğun talebi var. Bende bu yoğun taleplerden dolayı Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Allah nasip eder başkan olursam halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla ilçemiz için en doğru ve en iyi hizmetleri üretip, önümüzdeki bütün engelleri aşarak birlikte yaşadığımız bir Sorgun için gelecek nesillere nüfusu büyüyen, yaşamak için tercih edilen, ekonomik yeterlilik ve istihdam olanaklarının oluşturulduğu, çocukların, gençlerin, kadınların, eğlenceli vakit geçirdiği modern sağlıklı, imar ve mülkiyet sorunları çözülmüş bir Sorgun için Termal Turizmi ve iş alanları oluşturulan yaşanabilir huzur veren örnek bir Sorgun için bende aday adayıyım diyerek ilçe teşkilatımıza müracaatımı yapıyorum.''