Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından düzenlenen ’’Her Bir Kişi Bir Ayakkabı’’ kampanyasının ikinci etkinliği Çukurova Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlendi.
Seçil Arıkçılı önderliğinde yürütülen kampanyada Çukurova Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde yaklaşık 80 öğrenciye ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.
Hayırsever vatandaşlarca düzenlenen etkinliğe katılan öğretmenler ve aileler palyaço ve müzik eşliğinde öğrencilerle eğlendiler.
Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Çukurova Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Naime Dorak, ‘‘Hayırsever vatandaşlar düzenledikleri ’’Her bir kişi bir ayakkabı’’ kampanyası ile farkındalık yarattılar. Bu gibi etkinliklerin öğrencilerin gelişmesinde olumlu etkileri oluyor. Öğrencilerin gözlerindeki mutluluğu görebiliyorum’’ dedi.
Öğrencileri bir nebzede olsa mutlu edebilmenin çok güzel bir duygu olduğunu ve etkinliğin amacının engelsiz bir gelecek kurmak olduğunu belirten Seçil Arıkçılı, ‘‘biz bu gibi etkinliklerle engelleri ortadan kaldıracağız. Biraz duyarlılık gösterildiğinde beynimizde oluşturduğumuz engelleri kaldırmanın sonuçlarının ne kadar güzel sonuçlar doğurduğunu burada bir kez daha gördük. Engelsiz bir gelecek için ‘‘Her bir kişi bir ayakkabı’’ kampanyamızı geliştirerek ve büyüterek devam edeceğiz. Kampanyaya katkıda bulunan bütün arkadaşlarıma duyarlılıklarından ve engelsiz bir gelecek istediklerinden ötürü teşekkür ederim’’ dedi.
Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının yakın zamanda kutlanmasından dolayı öğrencilere pasta kesildi.