KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Futbolcularının tamamının değiştiği bir takımın oturması zaman alıyor. Takım iyi yolda ve daha iyi olacak" dedi.

Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları 3 maçın ikisinden galibiyetle ayrıldıklarını, Balıkesirspor maçında ise puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

Yeni bir takım olduklarını, futbolcularının tamamını değiştirerek lige başladıklarını belirten Kalpar, "İlk iki hafta yeni kurulmasına rağmen takım rakiplerini yenmeyi başardı. Geçen hafta ise Balıkesirspor karşısında sahaya istediğimiz oyunu yansıtamadık. Futbolcularının tamamının değiştiği bir takımın oturması zaman alıyor. Takım iyi yolda ve daha iyi olacak. Ligin daha başı ve önümüzde çok maçımız var. Süper Lig'e yeniden çıkma hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Lige milli maç nedeniyle ara verildiğini hatırlatan Kalpar, ligin 4. haftasında sahalarında oynayacakları Yeni Malatyaspor maçının hazırlıkları için takımın yarın toplanacağını ve çalışmalara başlayacağını ifade etti.