Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğünce düzenlenen işaret diliyle Kur’an-ı Kerim ve ilmihal okuma yarışmasında Şanlıurfa ikincisi olan Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi kursiyeri İpek Çekilmez’i tebrik ederek ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Engelliler Şube Müdürlüğünce Engelliler Koordinasyon Merkezinde yapılan programa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Kültür ve Sosyal İşler Daire başkanı Ekrem Ayaz, Engelliler Şube Müdürü Habip İpar, koordinasyon merkezi öğretmen ve kursiyerleri katıldı. Engelliler Koordinasyon Merkezinde işitme engelliler için verilen Kur’an kursu sınıfını ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, işaret diliyle Kur’an-ı Kerim öğrenen kursiyer ve öğretmenleriyle bir ara geldi. Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, burada kursiyerle bir süre sohbet etti. Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, il müftülüğünce düzenlenen ilmihal yarışmasında Şanlıurfa ikincisi olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kursiyeri İpek Çekilmez’e ödülünü vererek tebrik etti.

Kursiyer ve öğretmenlerini tebrik eden Özçınar, "Ödülümüzü başkanımız Nihat Çiftçi adına İpek kızımıza veriyorum ve kendisini tebrik ediyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Kimin yarın ne olacağını kimse bilmez. Şanlıurfa’da engelli kardeşlerimiz için devasa bir Koordinasyon merkezimiz var. Bu adres engelli kardeşlerimizin eğitim gördüğü, hizmetinden aldığı faydalandığı bir merkezimizdir" dedi.

Özçınar daha sonra işaret diliyle Kur’an-ı Kerim öğrenen kursiyerlere, Engeliler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeleri verdi.