ERSAN AKSU CEMEVİNDE 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Salıpazarı ilçesi Avut Mahallesi'ndeki cemevini ziyaret ederek, "Bugün burada mahalle halkıyla bir araya geldik, cemevi ziyaretinde bulunduk. Çok samimi bir havada sohbet ettik. Vatandaşlarımızı tek tek dinledik" dedi.

BİRÇOK ZİYARETTE BULUNDU

Aksu, Salıpazarı'nda bir dizi programlar gerçekleştirdi. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ile programlarına başlayan Başkan Aksu, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Türk Kızılay Şube Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden eden Aksu, Salıpazarı'ndaki günün son programını Avut Mahallesi'ne gerçekleştirdi. Burada ziyaret ettiği cemevini gezen Aksu, mahalle halkıyla da bir araya geldi. 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Avut Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aksu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta müjdeler paylaşılmıştı. Kültür ve Turizm Bakanlığımız bünyesinde kurulacak Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı, muhtarlıklara, derneklere, belediyelere, federasyonlara bağlı cemevlerinin tamamının yönetimini yürütecektir. Açıklanan reformlar Alevi Bektaşi vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olsun. Biz de bugün burada mahalle halkıyla bir araya geldik, cemevi ziyaretinde bulunduk. Çok samimi bir havada sohbet ettik. Vatandaşlarımızı tek tek dinledik. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Ersan Aksu'ya Salıpazarı'nda gerçekleştirdiği programlarda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK parti Salıpazarı İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile partililer eşlik etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.