TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, Yenimahalle Belediyesi'ne 25-23 yenilen Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, deneyimli bir ekibe karşı kaybettiklerini fakat camia olarak iddialarını sürdüreceklerini söyledi.

Özcan, etkili oynadıkları müsabakada sonuca gidemeyen taraf olduklarını belirterek, "Ligin deneyimli takımına karşı oynadık. Bir önceki sezonun şampiyonu olan rakibimizle yapacağımız müsabakanın zorlu geçeceğini biliyorduk" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nin oturmuş bir kadrosu olduğunu dile getiren Özcan, "Biz ise yeni kurulmuş, henüz uyum sorununu aşamamış, zamana ihtiyacı olan bir ekibiz. Buna rağmen oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Biz de rakibimiz kadar oyunda olduk. Sonuçta deneyimli bir ekibe karşı kaybettik fakat camia olarak iddiamızı sürdüreceğiz. Kadromuz her geçen gün daha iyiye gidiyor. İyi oynuyoruz. Daha da iyi olacağız" diye konuştu.

Özcan, Milli maçlar nedeniyle lige verilen 3 haftalık aranın kendileri için iyi olacağını kaydederek, bu süre içinde uyum sorununu aşıp sıkı idmanlarla lige hazır halde döneceklerini sözlerine ekledi.