İlkadım Belediyesi tarafından minik öğrenciler için gerçekleştirilen proje ile çocuklar hem eğleniyor hem trafik kurallarını öğreniyor.

GELECEĞİN SÜRÜCÜLERİ
İlkadım Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü iş birliğinde devam eden trafik eğitimine katılan ilkokul öğrencileri katılım sertifikası ile sevindi. Trafik kurallarını erken yaşlarda benimseterek daha güvenli bir trafik ortamı oluşturmayı amaçladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Geleceğin büyüklerine trafik kurallarını bugünden öğreterek daha güvenli ve saygılı sürücü ve yayalar yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

SERTİFİKA VERİLECEK
Çocukların her alanda eğitimlerine destek olmak ve yeni imkanlar sağlamak için sıkı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Demirtaş, "Hayatımızın her alanına etki eden trafik kurallarını çocuklarımıza öğreterek gelecekte daha iyi sürücüler ve bilinçli yayalar olmaları için ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerimizle iş birliğinde projeler yürütüyoruz. Öğrencilerimiz ve aileleri tarafından da olumlu dönüşler aldığımız eğitim projemizi eğitim yılı sonuna kadar sürdürerek sadece ilçemiz değil Samsun’un tamamından gelen öğrencilerimize katılım sertifikalarını vereceğiz” diye konuştu.