Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ligin 7. haftasında evinde karşılaştıkları ve 2-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçı sonrası, “Böyle bir atmosferde kazanmak çok önemli. Zor oyundu. Her hafta söylüyorum. Burası zor bir kategori. Oyuncularımız son ana kadar oyunu bırakmadı ve müthiş bir galibiyete imza attılar” diye konuştu.

Teknik Direktör Kılıç, maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda gazetecilere bulundu. Zor bir galibiyet aldıklarını kaydeden Kılıç, daha sonra şunları söyledi:

"Karşımızdaki tüm maçlarımız zor geçecek. Bunu söylediğimiz zaman hoca kendine güvenmiyor diyorlar, büyük konuştuğumuz zamanda başka şeyler söylüyorlar. Gerçekten oyunun başında çok iyi oynamadık ama uzun bir bölümde kazanmak için her şeyi yaptı oyuncularımız. Oyuncularımız oyunu bırakmadı, müthiş bir galibiyete imza attılar. Karşımızdaki takım bu ligin en pahalı takımı. Oyuncularda iyi seçilmiş oyuncular. Bu ligde herkes kazanabilir ve kaybedebilir. Rizespor 3 haftadır kazanmıyor. Bu ligin cazibesi zaten buradan geliyor. Hiçbir takım alıp da götürecek değil. Rutine alıştık bizde, bu alışkanlık iyi olmayacak. Şampiyonluk istiyorsak sadece evimizde değil deplasmanda da kazanmamız lazım. İnşallah önümüzdeki deplasman maçını kazanıp 3’de 3, 4’de 4 seri yapmamız lazım. Şampiyonluk istiyorsak bunu yapmalıyız. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum."