Kırmızı-Beyazlılar ligde şu ana kadar yenilgi yüzü görmedi. Altay'la şampiyonluk sezonuna başlayan Samsunspor, 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik elde etti 

ALTAY'LA BAŞLADIK
TFF 1. Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yılport Samsunspor, ilk 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı- Beyazlılar, bu periyotta 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. Sezona Altay deplasmanı ile başlayan Samsunspor bu maçtan  0-0'lık skor elde ederek evine 1 puanla dönmüştü. İkinci hafta evinde Ümraniyespor'u 3-0'lık net bir skorla mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, ilk 3 puanını hanesine yazdırmayı başardı. Daha sonra yine zorlu R.H Bandırmaspor deplasmanına çıkan Samsunspor, 2-2'lik skorla eve 1 puanla döndü. 

15 GÜNLÜK ARA VAR 
Yılport Samsunspor, son olarak ise 6 eksik oyuncusuyla evinde konuk ettiği Akhisarspor'u 1-0'lık skorla mağlup ederek ikinci 3 puanını hanesine yazdırdı. Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Kırmızı-Beyazlılar, bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti ve sıralamada 5'inciliğe yerleşti. Samsunspor, milli maçlar sonrasında yine ilk maçını ligin lideri İstanbulspor ile oynayacak.

Salim YILDIZ