Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerIendirmelerini sağlamak amacıyla Trabzon Düzköy İlçesi Haçkalı Yaylası’nda 140 öğrencinin katılımı ile 2. dönem kampı sona erdi. Kampa katılanlar spor aktiviteleri yanı sıra Uzungöl, Sümela Manastırı, Ayasofya Camii, Boztepe ve şehir gezileri gerçekleştirdiler. Uzungöl’de ata binme fırsatı da elde eden gençler kamptan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Kamp süreci boyunca Araklı Gençlik Merkezi’nde el sanatları, halk oyunları, tiyatro, müzik gibi etkinliklerden de yararlandılar.

Kampı ziyaret eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tamamen ücretsiz olarak yapıldığını ifade ederken, “100’e yakın öğrencinin katılımı ile 2. dönemi kampı sona erdi. Kampa katılan öğrencileri Trabzon’da ağırlamaktan memnunuz. Çeşitli illerden gelen öğrenciler kampta birçok etkinlikler ile keyifli zaman geçirdiler ve Trabzon’dan mutlu ayrıldılar” dedi.

Kamp boyunca öğrenciler, Paintball, Mini Golf, Futbol, Basketbol, Voleybol, Okçuluk, Yapay tırmanış, Geleneksel Türk Sokak Oyunları, Satranç, Masa Tenisi gibi etkinlikler ile dolu dolu bir hafta geçiriyorlar.