Ankara’nın Polatlı ilçesinin ilk ve tek alışveriş merkezi olacak olan Kartaltepe AVM’nin tanıtımı Şehit Cüneyt Sertel Tesisleri’nde basına yapıldı.

Polatlı ilçesi İstiklal Mahallesi E-90 Karayolu, Ankara yönünde yapılacak olan AVM için geniş katılımlı tanıtım toplantısı düzenlendi. Ulusal ve yerel basın temsilcilerinin yer aldığı toplantıda, Polatlı’nın ilk ve tek AVM’si olacak olan Kartaltepe Alışveriş Merkezi ile ilgili MSB Grup Yapı Sahibi Mehmet Bakşi tarafından basına brifing verildi.

Mehmet Bakşi, "Bizim ilk tercihimiz Polatlı esnafı olacaktır. Markasını oluşturan Polatlılı esnafımızı satış ofislerimize bekliyoruz" dedi. Bakşi, "Bizim buradaki hedefimiz Polatlı halkı ve Polatlı esnafı ile bütünleşmek. AVM inşaatımıza 10. ayda start veriyoruz. 2018’in 9. ayında da AVM’mizi Polatlılı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Markasını oluşturup kendisini hazır hisseden esnafımız her zaman gelebilir. Projemizde 65 adet iş yeri bulunmaktadır. Bunun yanında alışveriş merkezinin hemen arkasında Yaşam konutları bulunmaktadır. Bunu da 2018’in Nisan ayında bitireceğiz" şeklinde konuştu.

Polatlı esnafının AVM’de olması için gerekli şartları da söyleyen Bakşi, "AVM’lerde görülmüş olan markaların yüzde 80’i burada olacak. Polatlı esnafından büyük markaların temsilciliğini yapmak isteyenlere önceliğimiz olacak. Polatlı esnafından da markalaşmış olup belirli prosedürleri karşılayan esnaflar da orada yer alabilecek, bununla ilgili bir sorun da yok. Yeter ki onlar bizim çağrımıza cevap versin. Bu proje Polatlı için de İzmir’den gelen vatandaş için de çok büyük bir proje. Polatlı Belediyesi’nin buraya yapmış olduğu büyük hizmetlerden bir tanesi de bu AVM olacak. Çünkü İzmir’den gelen bir hemşehrimiz Ankara’ya kadar duracak bir yer yok. Bu yüzden yolculuk yapanlar Polatlı’yı kasaba olarak görüyorlardı. Bu projeden sonra bu yolcularımız da burada duracak" ifadelerini kullandı.