Uzman Estetisyen Zeliha Özdemir, yaz mevsiminin bittiği bugünlerde, “Güneşin bize hediyesi cilt kırışıklıkları ve kuru ciltler olarak kaldı. Cildimizi gençleştirmek ve kırışıklıklardan kurtulmak için neler yapabiliriz” konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Endorfin Estetik ve Yaşam Merkezi’nden Uzman Estetisyen Zeliha Özdemir, estetik işlemlerin artık günlük hayatımızın bir parçası olması nedeniyle son yıllarda uzun yaşam ile birlikte sağlıklı ve kaliteli yaşlanma, gençleşme ve yaşlandırmayı geciktirme işlemi gibi kavramlar hayatlarımızda yerini aldığını belirterek, “Günümüz şartlarında doğal süreç olan yaşlanma, birçok sebepten dolayı erkenden başlıyor. Beslenme alışkanlıklarımız, stres, kirli hava ve kullanılan yanlış cilt bakım ürünleri derken cildimiz erken yaşlanıyor ve yorgun, yaşlı görüntümüz ile aynada karşı karşıya kalıyoruz” dedi.

Saten yüz germenin bu teknolojik sistemler içerisinde uygulama yapıldığında güzel sonuçların alındığı non-invaziv yöntem bir yöntem olduğunu ifade eden Uzman Estetisyen Zeliha Özdemir, “Yüz gençleştirmede kullandığımız teknolojiler radyofrekans, hybrid enerji, fokuslu ultrason, akustik dalga uygulamalarıdır. Cildin yaşlanmasını durdurmak, sıkı ve genç bir cilt elde etmenin ilk yolu cildi canlandırmaktır. Bu canlandırmanın ilk yolu ise vücudumuzdaki kolajenlerin uyarılmasıdır. Bu enerji aynı anda cildin her tabakasına iletilir ve enerjiye bağlı yeni bağ dokusu oluşur. Bu işleme cildin her katmanının yenilenmesi diyebiliriz.

Bu tarz yeni teknolojik cihazlarla akne skarları, gözenek sıkılaştırılması, lekelerin tedavi edilmesi, yüz, boyun ve dekoltenin gençleştirilmesi, antiaging uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Özellikle bu tarz uygulamaları erkekler de çok fazla tercih etmektedirler. Çünkü genellikle erkekler dışarıdan anlaşılmayan, kimsenin fark etmediği uygulamaları, doğal görünen gençleştirme yöntemlerini tercih etmektedirler. Hemen ertesi gün işe gidebilir, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Tamamen doğal ve cildi gençleştirici görüntüler elde edilmektedir.

Saten yüz germe uygulamaları ile cildiniz, yüzünüz, boynunuz, dekolteniz; daha sıkı, daha canlı, daha parlak ve daha sağlıklı bir cilt haline gelir.” Şeklinde konuştu.