WhatsApp Image 2022-03-24 at 13.57.01.jpeg

GALİBİYETLE BAŞLADI

İlk kez sahaya çıkan Salıpazarı Belediyespor, rakibi erme Lisesi Gençlikspor’u 1-0 mağlup etti

Samsun 1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Salıpazarıspor, Terme Lisesi Gençlikspor’u evinde konuk etti. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Salıpazarıspor 1-0’lık skorla kazandı. İlk kez sahaya çıkan Salıpazarı Belediyespor, sezona üç puanla başlamanın sevinci yaşıyor.

WhatsApp Image 2022-03-24 at 16.20.05.jpeg

SPOR DOĞA İLE BUŞULUYOR

'Öze Dokunuş' projesi kapsamında 100'e yakın öğrenci doğa ile iç içe dolu dolu bir gün geçirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile 1919 Futbol Kulübü Derneği’nin, ortaklaşa yürüttüğü ‘Öze Dokunuş’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği Spor ve Doğa buluşuyor etkinliğinin son durağı Giresun oldu. Giresun seyahatinde, doğal ve tarihi yerleri gezen, 100'e yakın öğrenci Celil Sağır ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Gezi, öğrencilerin eğlenceli oyunlar eşliğinde, bazı tarihi ve doğadaki güzellikler ile buluşması ile sonlandı. Celil Sağır, "Etkinlikte katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ediyoruz" dedi.

WhatsApp Image 2022-03-24 at 13.51.03.jpeg

RENKLİ MÜSABAKA

Okullararası Artistik Cimnastik Minikler A, Minikler B, Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakaları, renkli görüntülere sahne oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Okul Sporları Birimi Koordinatörlüğün'de Canik Cimnastik Salonu'nda düzenlenen Okullararası Artistik Cimnastik Minikler A, Minikler B, Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakaları 43 sporcunun katılımıyla sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan müsabakalarda, Minik A Kızlar'da Bahçeşehir Koleji, Minikler B Kızlar'da ise Doğa Koleji birinci oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Tesis Amiri Cevat Topçu, hakemler ve antrenörler takdim etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.